Diensten

Meesterlijk schilderwerk

Voor al uw binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en sauswerkzaamheden kunt u ons inschakelen. Wij voeren uw opdracht uit met maximale aandacht voor kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van de beste verfmaterialen en wij geven gratis verftechnisch advies in samenwerking met groothandelaren en verfproducenten.

Onze meerwaarde: ook herstelwerkzaamheden

Met de grootste zorg voeren wij ook bijbehorende herstel- en onderhoudswerkzaamheden uit: betonreparatie en voegafdichting, houtrotreparatie en (isolerende) beglazings-werkzaamheden. U heeft dus één centraal aanspreekpunt voor uw schilderwerk: Monod Schilders.

Voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers (onder anderen vastgoedbeheerders en woningbouwverenigingen) kunnen bij Monod terecht. Daarbij kan een meerjaren onderhoudsplan of onderhoudscontract worden afgesloten zodat u verzekerd bent van een goede conditie van uw woning of bedrijf. Tevens voorkomt u zo onverwachte extra kosten, veroorzaakt door achterstallig onderhoud.

Zowel nieuwbouw als monumentaal

Bij nieuwbouw pakken wij het schilderwerk grootschalig, vakkundig en efficiënt aan, waarbij ook gelet wordt op kwaliteitsverbetering voor de langere termijn. Monumentale panden vragen om een speciale aanpak: ze hebben vaak veel houtwerk en het bijbehorende schilderwerk is bewerkelijker. Voor beide typen schilderwerk kunt u ons benaderen.